Pure!!!

Niet alleen ontwikkelen de Flexa Colorlab specialisten een uniek kleurenwereld voor Pure. De Pure laboratoria blijven zich ook steeds inspannen om zelfs de kleinste kwaliteitsverbetering na te streven. Pure biedt een assortiment van zeer hoogwaardige verfproducten, gemaakt met de nieuwste verftechnologieën en met minder oplosmiddelen. De Pure lakken zijn watergedragen, de Pure muurverven Zijdemat, en Kalkmat en zijn (nagenoeg) vrij van oplosmiddelen. Een nieuwe en unieke kwaliteit voor dit soort verven. Bij gebruik zal je merken dat de verf eenvoudig te verwerken is, uitstekend dekt en een mooie strakke eindlaag geeft. De verf is geurarm en droogt snel, zo kan je al snel van het perfecte eindresultaat genieten.

Pure muurverf extra mat geeft een extra zachte look. Een uitstekende acrylaatverf voor binnenmuren en plafonds. Vlekken ontstaan door nicotine, vocht, etc. worden goed geïsoleerd. Goede reinigbare en vochtregulerende kwaliteitsverf. Ook in donkere kleuren. Verkrijgbaar per liter, 2,5 liter, 5 liter.

Door de juiste kleuren te combineren creëer je een sfeer die precies bij je past. De Pure-dealers begrijpen als geen ander hoe je met persoonlijk kleurgebruik een echt huis maakt van je huis. ZIj volgden professionele opleidingen en de de Pure-producten en -kleuren door en door. Zo staan ze steeds klaar om je te helpen met kiezen, geven ze kundig advies om stijlvol te combineren. Luisteren ze naar je persoonlijke smaak en zorgen zij ervoor dat de schitterende Pure-kleuren echt tot leven komen in elk interieur. Zo ben je zeker van geslaagd geheel.

 

Pure
Pure verf blik
Site by Not on Paper